Valimiz Sayın Recep SOYTÜRK Yapımı Devam Eden Okul Inşaatlarında İncelemede Bulundu.
Kilis Valisi Sayın Recep SOYTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin AKKURT ile birlikte yapımı devam eden okulları ve okul inşaatlarını gezdi.
Valimiz Sayın Recep SOYTÜRK, ilimizde yapımı devam eden Hafız Abdurrahman Sinanoğlu okul inşaatında incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin AKKURT ve Müdürlüğümüz İnşaat Şube Müdürü Kıvanç YOLCU 'dan bilgi aldı. Ayrıca Kilis merkezde inşaatı devam eden her biri 23 derslikli 3 adet çelik konstrüksiyon okullar hakkında bilgi aldı. İnşaatları yerinde inceleyen Sayın Valimiz, "Eğitim birinci önceliğimiz." dedi.
Valimiz Sayın Recep SOYTÜRK daha sonra Abdi BULUT Güzel Sanatlar Lisesi ve Abdi BULUT Spor Lisesinde incelemelerde bulundu. Eğitim öğretime hazır olan bu okullarımızın yöneticilerinden bilgi aldı.
Ziyaretlerini sürdüren Valimiz Sayın Recep SOYTÜRK ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin AKKURT, sonrasında Kilis Anadolu Lisesini ziyaret ederek, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Kilis Anadolu Lisesinin yürüttüğü Dijital Eğitim Öğretim Projesi ile ilgili okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi alarak Valimiz Sayın Recep SOYTÜRK, bu projede emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.