KİLİS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı” Vali Sayın Recep SOYTÜRK Başkanlığında Yapıldı.

“2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı” Vali Sayın Recep SOYTÜRK Başkanlığında Yapıldı.

2023 Eğitim Vizyonu ile Tekillik Çağına Yönelik Eğitimde Değişim ve Dönüşüm ile tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Valimiz Sayın Recep SOYTÜRK, Vali Yardımcısı Şükrü ÖZCAN, Rektör Sayın Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT, İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve Sivil Toplum Kuluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

            Programın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT; 2023 Eğitim Vizyonu, sabır, emek, samimiyet ve fedakârlık isteyen uzun bir süreç olan eğitim öğretim konusundaki atılım ve şahlanış stratejimizin yol haritasını ifade etmekte olduğunu, Türkiye’nin artık eğitim öğretim alanında sıçrama yapma, nicelikten niteliğe bir şahlanışı ve hamleyi gerçekleştirme zamanı geldiğini, bugün burada Sayın Bakanımızın 2023 Vizyon Belgesinin eğitimin tüm paydaşlarıyla paylaşılması adına toplanıldığını ve eğitimin bir bütün olarak ele alınması gerektiği ifadelerine yer verdi.

            Vali Sayın Recep SOYTÜRK,  yaptığı değerlendirmelerde 2023 Eğitim Vizyonu’nun temel amacının; eğitimde başarının eğitimciler ile öğrencilerin birebir yakın ilgileri ve takım çalışmasıyla sağlanabileceğini, eğitim kalitesinin yükseltilmesi için de fiziki ve sosyal şartların eksiksiz olması gerektiğini söyledi. Vali SOYTÜRK, ikili eğitimin bazı dezavantajları olduğuna dikkat çekerek, Kilis’te Türk ve Suriyeli çocukların aynı derslikte eğitim görmelerinin bazı sorunları beraberinde getirdiğini belirtti. Birebir ve yakın ilgi ile bürokrasiyi aşıp başarıya ulaşmanın daha kolay olacağını dile getiren Vali Sayın SOYTÜRK, başarıyı ödüllendirmenin, başarıyı artıran önemli bir faktör olduğunu söyledi.

18-01-201918-01-201918-01-201918-01-2019

Yaşar Aktürk Mahallesi, Akpınar Caddesi No1 79100 Merkez / KİLİS - (348) 813 2828

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.