KİLİS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALAGÖZ Başkanlığında Maarif Müfettişleri Başkanının, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri ve Kurum Müdürlerinin katılımıyla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem Değerlendirme toplantısı yapıldı.
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

01-02-2018      

        Toplantıda 1.Dönem durum değerlendirilmesi yapılarak 2. Dönem yapılacak iş ve işlemlerle ilgili istişarede bulunuldu.

 

        İl Milli Eğitim Müdürümüz, İlimizde inşaatı devam eden okulların olduğunu bu okulların en kısa zamanda tamamlanacağını ifade etti.

        İl Müdürümüz, Suriyeli öğrencilerin iki yıl sonra tamamının Türk Eğitim Sistemine  entegre  olacağını, Suriyeli öğrencilere Türkçe öğretilmesi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve takviye kurslarının açılması gerektiğini ifade etti.

        İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ALAGÖZ Zeytindalı Opeyasyonu dolayısıyla okulların tatil edilmeyeceğini, Valiliğimiz tarafından farklı bir talimat  bildirilirse bu konunun hemen herkese anında iletileceğini belirtti.

        Teftiş Kurulu Başkanı M.Ali GÜNEŞ, yaptığımız okul ziyaretlerinde görülen eksikliklerin bir süre sonra tekrar okul ziyaretinde bulunulduğunda  bu eksikliklerin giderilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul müdürlerine teşekkürlerini iletti.

         İl Mem Müdür Yardımcısı Hüseyin POLAT yeni sınav sistemiyle ilgili değişikliklerin öğretmenler kurulunda ele alınması gerektiğini belirtti.

         İl Mem Şube Müdürü Ahmet ORUÇ taşeron işçilerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ücretsiz ders kitaplarına da değinen şube müdürümüz okul müdürlerinden bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini rica etti.

Toplantıya 2.Dönemin geçtiğimiz dönemden daha iyi olması temennisinde bulunularak son verildi.

 

 

Yaşar Aktürk Mahallesi, Akpınar Caddesi No1 79100 Merkez / KİLİS - (348) 813 2828

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.