KİLİS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ALAGÖZ başkanlığında, Müdür Yardımcılarımız Murat KÜÇÜKOĞLU ve Hanifi BAŞIBÜYÜK, Şube Müdürlerimiz ve okul müdürlerimizin katılımıyla Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda 2016-2017 eğitim öğretim yılı hazırlık toplantısı yapıldı. 
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ALAGÖZ yaptığı konuşmada okulların eğitim öğretime hazır hale getirilmesini, her türlü eksikliklerin giderilmesini hatırlattı.   Ayrıca Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ’ın talimatıyla “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri” genelgesi doğrultusunda, etkinliklerin anlam ve önemi hakkında konuşma yaptı.  15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri Programı doğrultusunda etkinliklerin konusunu , 19 Eylül’den itibaren hafta boyunca neler yapılması gerektiğini ve öğretim yılı süresince yapılacak olan faaliyetleri anlattı. Son olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin milli birlik ve beraberlik, yurt sevgisi, demokrasi gibi konularda farkındalıklarının  arttırılması gerektiğini belirterek bu bağlamda gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica etti ve 2016-2017 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

 

09-09-2016

Yaşar Aktürk Mahallesi, Akpınar Caddesi No1 79100 Merkez / KİLİS - (348) 813 2828

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.